Web Design, Web Development, Consultanta IT


Telefon 0727 808 383 0745 943 598

Doresti un site care sa iti aduca vanzari afacererii tale?

Strategie de dezvoltare

Inainte de a incepe proiectare propriu-zisa, va vom trimitem un chestionar amanuntita pentru a afla mai multe despre afacerea dvs., competitorii dumneavoastra si prezenta dumneavoastra pe piata. Impreuna vom crea o strategie optima pentru a produce cele mai bune rezultate. Ulterior aceasta strategie este integrata in mai multe etape a procesului de web design.

"Front Shop" concept si design

Pagina de pornire este defapt "fata magazinului". In timpul acestei faze lucram indeaproape cu dumneavoastra pentru a dezvolta o pagina care afiseaza lista de produse intr-un mod placut si util in obtinerea informatiilor. Spre deosebire de majoritatea celorlalti designeri web, noi oferim revizuiri nelimitat pe design-ul initiala pentru a ne asigura ca sunteti complet multumit de produsul final.

"Vizualizare produs" concept si design

Odata ce pagina de start este proiectata, vom trece pe design-ul paginii dvs. Designul pagina interna este cel mai important element din magazin, deoarece este locul unde se "vinde" produsul dvs.

Imagini produs

Calitatea si prezentarea produselor joaca un rol important in vanzarea produselor dumneavoastra. Lucram indeaproape cu dumneavoastra pentru a ne asigura ca imaginile folosite sunt de cea mai buna calitate. Folosim cele mai recente progrese tehnologice pentru a spori vizualizare produselor dumneavoastra online.

Descriere produs

Descrierea produsului de asemenea, joaca un rol crucial in procentul de vanzare, deoarece acesta formularea da "viata" imaginii. In functie de necesitati, vom modifica si imbunatati modul de redactare pentru a asigura produslui o prezentare in cea mai buna forma posibila.

Integrare cos de cumparaturi

Un cos de cumparaturi este necesar pentru toate site-urile de comert electronic iar modul prin care se face plata este ales de dvs.(PayPal, Moneybookers, plata prin card, SMS, etc.). Avem multe solutii de implementare a platii cosului de cumparaturi, disponibile pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.

Sistemul de management a Continutului (CMS)

In functie de tipul de produsul pe care il vinde in magazinul dumneavoastra, putem dezvolta un CMS care va va permite sa actualizeze produsele, preturile si descrierile din magazin pe cont propriu, economisind bani si timp de lucru cu un designer pentru a face modificari. Desigur, un CMS este un cost suplimentar si nu este necesar pentru toate magazinele de comert electronic, dar o putem integra, daca este necesar.

Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)

Ne asiguram ca site-ul dvs. este SEO complet optimizate, astfel incat sa puteti rang inalt in motoarele de cautare. Acest lucru va economiseste, de asemenea, o investitie considerabila, atunci cand incepe o campanie de SEO, ca optimizarea site-ul este deja complet!

Integrare Google Analytics

Google Analytics permite accesul la informatii detaliate despre traficul catre site-ul tau, despre comportamentul vizitatorilor, ce sectiuni ale site-ului au atras cel mai multi dintre acestia. Totodata, ofera posibilitatea de a observa care sectiuni ale site-ului iti aduc cele mai multe venituri. Datorita suportului integrat pentru platforma AdWords si optiunilor de tracking, poti masura randamentul campaniei tale online. Mai mult, avand acces la date reale, vei putea sa optimizezi campania, astfel incat sa ai un control mai mare asupra costurilor si un randament mai mare.

Raport de testare

In cele din urma, atunci cand site-ul dvs. este gata de lansare, departament de testare efectuaza teste detaliate pe site-ul dvs.. Procesul de testare include:

  • Cross-Browser - testarea compatibilitatii asigurandu-se ca site-ul dvs. functioneaza corect pe Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrome si Safari;
  • Functionalitate de testare - ne asiguram ca toate link-urile si formele de lucru sunt corecte si ca nu exista greseli de ortografie;
  • Testarea securitatii;
  • Validare W3C.

Atunci cand testarea este completa, va vom trimite un raport de testare complet astfel incat sa puteti vedea ceea ce a fost testat pe site-ul dumneavoastra.