Web Design, Web Development, Consultanta IT


Telefon 0727 808 383 0745 943 598

A deveni lider de piata online necesita implementarea cu succes a unui numar de strategii. Scopul final este de multe ori de a conduce cat mai mult trafic directionat catre site-ul dvs. si apoi transformarea traficului in vanzari.

In centrul oricarei strategii de succes de marketing online este un site care atinge urmatoarele rezultate:

  • Creeaza o prima impresie pozitiva cu perspectiva dvs.;
  • Faciliteaza pentru perspectiva de a gasi rapid ceea ce cauta pe site-ul dvs.;
  • Stabileste credibilitatea dumneavoastra intr-o piata care este plina cu scepticism si de risc;
  • Obliga perspectiva de a lua masuri privind oferta.

Strategie

Inainte de a incepe chiar de proiectare, va trimitem un chestionar amanuntita pentru a afla mai multe despre firma dvs., concurentii dumneavoastra si pozitia dumneavoastra pe piata. Impreuna vom crea o strategie optima, care va produce cele mai bune rezultate posibile. Aceasta strategie este apoi integrat in fiecare etapa a procesului de web design.

Concept si design

Pagina de pornire este personalitatea site-ului. Este cazul in care toti clientii, angajatii si partenerii vor interactiona mai intai cu site-ul tau. In timpul acestei faze lucram strans cu dvs. pentru a dezvolta un start initial care se aliniaza cu piata tinta si valorile companiei dumneavoastra. Spre deosebire de majoritatea designeri web, va oferim revizuiri nelimitat pe design-ul de start, initiala pentru a va asigura ca sunt complet multumiti si mandri de start, initiala dumneavoastra. Important, ne asigura, de asemenea faptul ca adera la principiile de conversie cele mai recente site-ul care produc profit pentru compania dumneavoastra.

Copywriting

Suferiti din cauza unei probleme comune care poarta numele de „continut ineficace". Acest lucru inseamna ca nu aveti un continut bun pentru site-ul dvs., care sa convinga vizitatori sa cumpere serviciile si produsele dvs. Pentru ca afacerea dvs. online sa dobandeasca un marketing de succes, este esential ca textele sa fie originale, scrise profesional iar SEO copywriting sa fie de cea mai inalta calitate. Serviciile de Copywriting ale companiei noastre se vor integra perfect in designul site-ului dvs. fie ca e nou sau deja existent.

Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)

Ca parte a solutiei noastre de dezvoltare web, ne asiguram ca site-ul dvs. este complet optimizat. Acest lucru va economiseste, de asemenea, o investitie considerabila, atunci cand incepeti o campanie SEO.

Google Analytics

Google Analytics permite accesul la informatii detaliate despre traficul catre site-ul tau, despre comportamentul vizitatorilor, ce sectiuni ale site-ului au atras cel mai multi dintre acestia. Totodata, ofera posibilitatea de a observa care sectiuni ale site-ului iti aduc cele mai multe venituri. Datorita suportului integrat pentru platforma AdWords si optiunilor de tracking, poti masura randamentul campaniei tale online. Mai mult, avand acces la date reale, vei putea sa optimizezi campania, astfel incat sa ai un control mai mare asupra costurilor si un randament mai mare.

Rapoarte de testare

  • Cross-Browser - testarea compatibilitatii asigurandu-se ca site-ul dvs. functioneaza corect pe Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrome si Safari;
  • Functionalitate de testare - ne asiguram ca toate link-urile si formele de lucru sunt corecte si ca nu exista greseli de ortografie;
  • Testarea de securitatii;
  • Validare W3C.

Atunci cand testarea este completa, va vom trimite un raport de testare complet astfel incat sa puteti vedea ceea ce a fost testat pe site-ul dumneavoastra.