Web Design, Web Development, Consultanta IT


Telefon 0727 808 383 0745 943 598

Pentru ca prezenta dvs. online sa lase o impresie de durata, site-ul dvs. trebuie sa denote credibilitate, profesionalism si calitate.

Serviciu de Web design

Web design

Un web design creativ, profesional combinat cu tehnici avansate de web development garanteaza faptul ca afacerea dvs. este de succes si ca site-ul dvs. este bine pozitionat pentru a genera o crestere continua a cifrei de afaceri.

Proiecte personalizate

Proiectare personalizata pentru afacerea dvs.

Personaliza-ti site-ul cu o functionalitatea si un design placut care se potriveste afacerii dvs.
Prezenta pe web, trebuie sa fie personalizata pentru o mai usoara identificare, are nevoie de un continut folositor si o forma de functionare accesibila.

Web site management

Web site management

Actualiza continutul propiului site foarte simplu si in mod regulat datorita usurintei de utilizare a sistemului de web management.

Gazduire fiabila

Gazduire fiabila

Pentru a completa suportul pe care il oferim in comunicarea web, am adaugat serviciul de gazduire a site-urilor pe care le construim pentru clientii nostri.
Serviciu de gazduire, uptime 99,99%, servere optimizate, backup-uri automate si monitorizarea performantei.

SEO

SEO

Pas Ón lumina reflectoarelor-optimiza site-ul tau pentru motoarele de cautare la nivel mondial. Maximizati prezenta dvs. on-line cu nostru construit-in instrumente de SEO si sfaturi.

Gazduire fiabila

Web 2.0

Iata acum cateva elemente care stau la baza web design-ului 2.0: simplicitate, layout central, mai putine coloane, sectiuni top separate, navigare simpla, logo-uri bolduite, texte cu fonturi mari, culori puternice, introduceri de text bolduite, iconuri atragatoare.
Efecte precum: gradiente, reflexii, stralucire, iconuri cu design simplu dar stilat, sunt alte elemente indispensabile noului stil web 2.0.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre modul in care va putem ajuta in mod eficient cu transpunerea brand-ului dvs. si promovarea servicilor dvs. printr-un site realizat de profesionisti contactati-ne. Ne-ar face placere sa discutam despre proiectul dvs. de webdesign si sa va impartasim ideile noastre.